Szervizünk Munkavállalási Általános Szerződési feltételei

A Colors Computer Kft. szerviz szolgálata a számítás és irodatechnikai berendezések javítását az alábbi feltételekkel vállalja.

Cím: H-6724 Szeged, Francia u. 23. fsz. 1.
Elérhetőség: ( +36 62 ) 329-927, ( 36 30 ) 9569-869
E-mail: colors [ @ ] colors-computer.hu
WEB: www.colors-computer.hu
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek:  13:00 - 17:00, egyeztetés alapján délelőtt is
Ügyvezető, szerviz vezető: Cságoly Tamás

Javítandó termékek

Asztali és mobil számítógépek, és azok részegységei (Számítógépes operációs rendszerek, felhasználói programok telepítése (installálása), újratelepítése (újrainstallálása), beállítása. Vírusirtás és egyéb nem hardverprobléma elhárítása is ide kapcsolódik. Szerverek, nyomtatók, monitorok, szünetmentes áramforrások.

Rezsi óradíjaink, az óradíjak menüpontban olvashatóak részletesen.

Javítási módok
  • Garanciális, csak érvényes jótállási jegy ellenében, a gyártóval való megállapodás és a törvény előírásai szerint.

  • Fizetős, a jótállási idő letelte után, illetve nem igazolt garancia esetén, térítési díj ellenében végezzük a készülékek javítását.

  • Szerződéses, csak azon ügyfeleknek, akik a Colors Computer Kft. -vel szerződéses viszonyban állnak.
A fenti javítási módoktól eltérő, fizetős szolgáltatások ellátása a Óradíjaink menüpont szerint, amit weboldalon és szervizünkben is megtekinthet. (pl.: tisztítás, karbantartás, bevizsgálás, üzembe helyezés, szoftvertelepítés, vírusirtás, stb.)

Javítás menete (átvétel – átadás)

Minden átvett készülékről sorszámozott munkalap készül. Az aláírt munkalap az Ügyfél és a Colors Computer Kft. között a javítás elvégzésére kötött szerződésnek minősül. Az átvételről az ügyfél sorszámozott átvételi elismervényt kap. Az elkészült készüléket csak ezen elismervény alapján van módunk, a munka elvégzése után átadni. A munkalap második részében feltüntetésre kerülnek az elvégzett munkák és beépített alkatrészek. A javítás befejeztével az Ügyfél a munkalapon jóváhagyja az elvégzett munkákat és a munkadíjat, aláírásával átveszi a készüléket. A munkalapon elvégzett munkákról és a munkadíjakról igény szerint részletes számla készül.

Észrevételek, reklamációk

Az ügyfél a Vásárlók Könyvében (megtalálható a bemutató pult mellett), valamint a "Vevői Észrevételek" (elkérhető az értékesítő kollégától) bármikor megteheti észrevételeit a szerviz munkájával kapcsolatosan, illetve a szerviz vezetője mindenkor a rendelkezésére áll.

Az észrevételeket a szerviz vezetése 5 munkanapon belül vizsgálja ki és az Ügyfelet, írásban tájékoztatja.

Felelősség

A szerviz az általa elvégzett munkára 3 hónap, jótállást vállal. A Számítógépes operációs rendszerek, felhasználói programok telepítése, újratelepítése, beállítása, vírusirtásra és egyéb nem hardverproblémára garanciát nem tudunk vállalni, a hibátlan működést átadás-átvétel előtt, igény szerint, bemutatjuk és az ügyfél ezt a munkalap aláírásával, igazolja.

A beépített alkatrészekre annak gyártója által megadott jótállási idő érvényes.

A szerviz nem vállal garanciát a javítás alatt a készüléken (adathordozókon, merevlemezen), előzetes megegyezés vagy figyelmeztetés vagy megegyezés nélkül (adatmentési igény bejelentése), maradt adatok és programok sértetlenségére.

Vírussal fertőzött gépet csak vírusirtás után veszünk át szerviz javításra. A kényszerű vírusirtás díját felszámoljuk! A vírusirtásból eredő adatvesztésekre semmiféle felelősséget nem tudunk vállalni!

A hardverhibákból adódott adatvesztésekért felelősséget nem vállalunk. A hardverhiba esetén Ügyfél megbízására történő adatmentés adat helyreállítás sikertelenségért, a kiszámíthatatlanság miatt, sem vállalunk felelősséget, garanciát.

A Colors Computer Kft. garantálja, hogy a rábízott berendezéseket és információkat a legnagyobb gondossággal és a vonatkozó titokvédelemről szóló rendelkezések, betartásával kezeli.


Szeged, 2007 január 2.

Colors Computer Kft.
Cságoly Tamás


Valid HTML 4.01 Transitional

Érvényes CSS!

  Colors © Computer Kft. All Right Reserved.
2015