WebShop működése, használata

A WEBSHOP termékeit, az üzletünkben, nem tartjuk készleten, csak rendelni tudjuk, a beszállítóinktól, 1-2 napos átfutási határidővel.

A WEBSHOP menüre kattintva léphetünk be a Web-áruházba, ahol a középső hasábon a rendelhető termékeinket láthatjuk listázva.

A középső hasáb a mindenkori szűrés vagy kategória és gyártóválasztásban szereplő termékeket mutatja, de legfeljebb 100db terméket.

Ha látjuk, hogy a szűrés eredménye több mint 100db terméket adott vissza eredményként akkor érdemes tovább szűkíteni a keresés feltételeit, hogy kevesebb, nekünk jobban áttekinthető, megfelelő termék kerüljön a listára.

A bal oldali menüben a korábbi céges menü helyett a termékek kategorikus csoportosítása látható. Ide kattintva a termékek kategória alapján választhatóak ki és a középső hasábon kerülnek listázásra.

A jobb oldali menüben a korábbi szolgáltatásaink sáv helyett, a gyártók szűkített listáját találhatjuk. Ide kattintva a termékek gyártók alapján választhatóak ki és a középső hasábon kerülnek listázásra.

A középső hasáb feletti narancsságra keresőmezőben választatunk kategóriát, gyártót, készletet, rendezési sorrendet és tetszőleges keresőszavakat a szűréshez. A szűrés megkezdéséhez kattintsunk, a keres gombra.

A keresőszó tetszőleges lehet, akár több is lehet(!) szóközzel elválasztva. Például, ha beírjuk, hogy ’i3 500gb dos’ akkor az összes olyan terméket kapjuk a listában, amelyek nevében és leírásában ezek a szavak bármilyen összetételben szerepelnek. A keresésnek ez a leggyorsabb és leghatékonyabb módja.

Remélem a rövid áttekintő, gyakorlatiasan és hatékonyan vázolta a termékek keresését és a WEBSHOP használatát.

Amennyiben a keresés és szűrés használatával kapcsolatban ötlete van, kérem írjon címünkre és igyekszünk a fejlesztésben követni az igényét.

Köszönöm.

Cságoly TamásValid HTML 4.01 Transitional

Érvényes CSS!

  Colors © Computer Kft. All Right Reserved.
2015